ViewControl meldkamer, Uw alarmsysteem in vertrouwde handen.

Meldkamer ViewControl werkt samen met Vertec beveiligingstechniek

Wat zou u graag willen als uw alarmsysteem afgaat omdat er een indringer in uw woning of bedrijf is? Uiteraard zou u dat zo snel mogelijk willen weten om de reatie tijd te verlagen en de pakkans van de de indringer te vergroten. Uiteraard gaat er bij een inbraak een sirene af, maar wie ontvangt er de alarmmelding? Om uw alarmsysteem optimaal te kunnen laten werken is er een doormelding naar een PAC noodzakelijk. Vertec sluit alle alarmsystemen aan op ViewControl te Sliedrecht.

ViewControl is een uiterst moderne Particuliere Alarm Centrale (PAC) die volledig voldoet aan de strenge eisen zoals gesteld door het Ministerie van Justitie en NCP-gecertificeerd, een garantie voor kwaliteit!

Continu monitoring

ViewControl! De naam representeert precies waar wij voor staan. Ondersteund door een geavanceerd computersysteem monitoren onze centralisten continu de bij ons aangesloten elektronische beveiligings- en camerabewakingssystemen en zijn getraind om snel en adequaat te handelen indien de situatie dit vereist.

24 x 7 in control

Dag en nacht staat ons team van goed opgeleide en klantvriendelijke centralisten voor u klaar! Hierdoor is ViewControl altijd “in control”.

Camera Toezichtcentrale 

Sinds 2010 is ViewControl ook gecertificeerd als toezichtcentrale. Wij leveren additionele informatie op basis van live beeldmateriaal en opgeslagen beeldmateriaal volgens de eisen zoals omschreven in de beoordelingsrichtlijn “Cameratoezicht Openbare Plaatsen”. Voor meer informatie zie www.hetccv.nl.

Natuurlijk staat de naam ViewControl ook voor inzicht. Wij zijn ons er terdege van bewust dat wij als alarmcentrale een belangrijke schakel vormen in de beveiligingsketen.

Samenwerken met betrouwbare partner

Aansluiten op ons betekent voor het installatiebedrijf dan ook samenwerken met een betrouwbare partner waarmee goede afspraken kunnen worden gemaakt.

Voor de klant betekent dit dat er volledig vertrouwd kan worden op een uitstekende bereikbaarheid en een correcte uitvoering van de afgestemde procedures.

Onafhankelijk

Wij zijn volledig onafhankelijk en installeren zelf niet. Hiervoor werken wij intensief samen met onze partners, een groot aantal gerenommeerde installatiebedrijven verspreid over heel Nederland. Hierdoor hebben wij inmiddels een respectabel klantenbestand opgebouwd, variërend van woonhuizen tot hoog risico-objecten.

ViewControl “Met het oog op uw veiligheid”

Lees meer over meldkamer ViewControl

VERTEC VEB erkend beveiligingsbedrijf